Artikelbron - Uw bron van artikelen!

Verslaafd aan cannabis

Zolang cannabis in de natuur groeit zal men blijven blowen. Toch wil een groot deel van de cannabisgebruikers ermee stoppen. Immers zijn er goede redenen te noemen voor stoppen met blowen. Voor sommigen is het blowen veel te duur. Ook merkt men hoeveel invloed cannabis op de levenskwaliteit is.

De hoge kosten van blowen zorgen er ook voor dat bij veel mensen de wens om te stoppen met blowen groot is. Vooral dagelijkse blowers hebben veel kosten aan de verslaving. U kunt in een positie komen waarbij al uw geld aan blowen wordt uitgegeven. Door te stoppen met blowen voorkomt u dit.

U bent na enige tijd niet meer afhankelijk van cannabis wanneer u stopt met blowen. Uiteindelijk wordt u in feite weer uw eigen baas. Wel dient u rekening te houden met bijwerkingen bij stoppen met blowen. Zo kunt u sneller geirriteerd zijn en een verminderde eetlust hebben.

Een veelgenoemde bijwerking van stoppen met blowen is problemen met de concentratie. Slecht in slaap komen is een andere bijwerking. Ook kunt u behoorlijk geirriteerd zijn wanneer u pas bent gestopt. Maar het kan zomaar zijn dat u helemaal geen last van ontwenningsverschijnselen heeft. De kans op bijwerkingen is groter bij stevige cannabisgebruikers. Bij jarenlang blowen kan stoppen lastig zijn.

Neem het artikel afkicken blowen eens door voor meer hulp bij stoppen met blowen. Ernstige bijwerkingen wijst er toch maar op dat er sprake is van een blowverslaving die moet worden overwonnen. Probeer de bijwerkingen niet te laten verdwijnen door te blowen want zo komt u er nooit vanaf.

Heeft u angstklachten, dan kan blowen deze verergeren. Ook jaren later kunnen angstklachten aan het licht komen. Vooral dagelijkse wietrokers lopen een verhoogd risico. Laat daarom iedere week voor minstens twee dagen de joint even liggen.

Alle artikelen op Artikelbron