Artikelbron - Uw bron van artikelen!

Stoppen met weed

Blowen wordt vaak gedaan voor een moment van ontspanning. Verder vindt men het soms een sociaal iets: blowen met vrienden. Maar wat men vaak vergeet is dat blowen ook gevaren met zich meebrengt. Van blowen kan men namelijk flink te pineut raken.

Geen enkele dagelijkse blower heeft dit zo van te voren gepland. Het is om die reden zaak om twee dagen per week niet te blowen. Nog beter is natuurlijk nog veel meer dagen geen wiet roken.

Sta eens stil bij de schadelijke consequenties en denk er niet te lichtzinnig over. Onderschat niet de invloed die blowen op onze levenskwaliteit heeft. Het is voor de gebruiker niet merkbaar, maar voor de buitenwereld wel.

Online kunt u zich goed inlezen over stoppen met blowen. Veel stoppers hebben veel aan hoe stoppen met blowen. En zet uzelf er toe aan om echt te stoppen met blowen.

Ook financiele problemen door blowen zijn niet uitgesloten. Want kijk maar naar de wietprijzen, ze blijven maar stijgen. Hoeveel moet u gaan betalen ervoor voordat u stopt?

Voor wie nog geen 18 jaar is, is blowen erg risicovol. Er is een te grote invloed van de cannabis op de hersenen. Wie wil blowen, wacht dus het beste tot het 18e levensjaar.

Alle artikelen op Artikelbron