Artikelbron - Uw bron van artikelen!

Stoppen met cannabis

Blowen wordt in Nederland veelvuldig gedaan. Gaat het om af en toe blowen, dan is dat niet zo erg. Echter kunnen minstens 80.000 meepraten over cannabisverslaving. Er is steeds meer vraag naar hulp bij stoppen met blowen.

U gaat na het stoppen met blowen beter in uw vel zitten. U zult merken dat u zich gezonder gaat voelen. U gaat beter slapen na het stoppen met blowen. Cannabisgebruikers kunnen ook moeite hebben met het onthouden van dromen. Stoppen met blowen zal ervoor zorgen dat u dromen weer kunt onthouden.

Yoram Stein schrijft in zijn boek over stoppen met blowen dat de verslaving erg hardnekkig kan zijn. Vooral in de eerste week kunt u veel afkickverschijnselen ervaren. Het lichaam moet wennen aan de nieuwe situatie. Dit kost wat tijd. Na het stoppen functioneren bepaalde lichaamsfuncties beter. Uw uithoudingsvermogen zal beter worden. Een schoonmaak zal plaatsvinden in de longen.

Neem het artikel stoppen met blowen eens door voor meer hulp bij stoppen met blowen. Houd in het achterhoofd dat lastige momenten zijn veroorzaakt door het blowen. Zorg dat u door de bijwerkingen niet op zoek gaat naar smoezen om te blowen.

Alle artikelen op Artikelbron