Artikelbron - Uw bron van artikelen!

Blowverslaving

Blowt men veel en vaak, dan kan er op den duur flinke schade door ontstaan. Een risicogroep die meteen in het oog spring zijn de dagelijkse blowers. Volgens statistieken roken minstens tachtigduizend mensen dagelijks een joint.

Na enige tijd kunt u gaan merken dat hoe u slaapt sterk afhankelijk van het blowen is geworden. Het kan zijn dat slapen zeer lastig is zonder eerst geblowd te hebben. Blowers kunnen het lastig vinden om dromen te onthouden.

Ook de politiek lijkt zich met softdrugs te bemoeien. De wiet is erg sterk geworden de laatste jaren omdat het steeds meer THC bevat. Steeds meer mensen vragen hulp van buitenaf bij het stoppen met blowen.

Speelt u met de gedachte om net als vele anderen te stoppen met blowen? Een eerste stap die u dan kunt nemen is het doornemen van het artikel genaamd boek stoppen met blowen. U wilt alle onzekerheden immers uitbannen bij het stoppen met blowen en beslagen ten ijs komen. Maak dus optimaal gebruik van de tips die worden geboden.

Lamlendig erbij zitten na het blowen dat zult u vast wel herkennen. Blowers kunnen op het werk slechter gaan presteren. Belangrijke afspraken worden niet nagekomen.

Alle artikelen op Artikelbron